Societatea INTELLI SYSTEMS S.R.L., a fost infiintata in toamna anului 2005, impunandu-se repede pe piata Vaii Jiului, chiar si mai departe, in vecinatatea acestei zone, punctele forte ale firmei fiind calitatea produselor si a serviciilor, la preturi care, fara nici o nota de falsa modestie, sfideaza concurenta.

Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii de un inalt nivel calitativ.

De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii de a face afaceri.

Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea.

Pentru viitor, societatea urmareste diversificarea gamei de produse si servicii oferite deja catre clientii nostri, astfel incat parteneriatele existente, precum si cele viitoare, sa fie dintre cele mai profitabile pentru ambele parti.

Asteptam cu interes orice propunere din partea dumneavoastra, astfel ca, va invitam sa luati legatura cu noi prin intermediul telefoanelor si/sau adresei de e-mail. Nu ezitati sa ne contactati, pentru ca, puteti fi siguri, ca la noi veti gasi ceea ce cautati.